Bestel reproducties Rembrandt van Rijn

De mooiste schilderkunstwerken van Rembrandt van Rijn op doek. Canavas, poster, akoestisch paneel, aluminium of zelfs behang.  

Meesterwerk op doek

De meesterwerken van onze Nederlandse grootmeesters zijn in heel de wereld bekend. En waarom zou zo’n mooi werkstuk ontbreken in onze huiskamer? Wij verzorgen de mooiste kunstwerken in met de hoogste printkwaliteit. 

De meesterwerken van Rembrandt van Rijn kun je bij ons bestellen. Wij produceren alles op maat

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden wat mogelijk is. Kunstwerken beprinten wij voor u op alle soorten materialen. 

Rembrandt van Rijn schilderijen

Twee vliegen in éeen klap. Geluidsabsorptie in een nagalmende ruimte oplossen en tegelijk een prachtig kunstwerk van onze Neerlandse grootmeesters aan de muur. Maar heeft u geen last van een slechte akoestiek en toch opzoek naar een meesterwerk op print? Op canvas, aluminium, hout, poster, behang, plexiglas of zelfs karton is mogelijk. 

N

Akoestisch paneel

Verhoog uw productiviteit, werkcomfort, motivatie en presentatie op kantoor. Met een akoestisch wandpaneel voorkom je lange nagalm. Een veelvoorkomend probleem op kantoor dat voor irritatie en vermoeidheid zorgt.

N

Schilderij van Rembrandt van Rijn op Canvas

Jouw favoriete meesterwerk op canvas. Het kan nu. Een prachtige reproductie van onze grootmeesters. Passend in zowel een klassiek als modern interieur. Want, werkstukken van Neerlands bekendste schilders zijn tijdloos. Afgedrukt op de hoogst denkbare resolutie. Het resultaat is een verbluffend pronkstuk met intens diepe en verfijnde kleuren.

N

Print schilder Rembrandt op Behang

Naadloos foto behang met een kunstwerk van bijvoorbeeld van Gogh, Rembrandt van Rijn, Jan van Huysum en nog veel meer. Alle schilderartiesten uit onze geschiedenis kunt u met onze unieke fotobehang tot wel 5 x 45 meter op de wand laten stralen.

N

Meesterwerk op poster

Natuurlijk kan een van uw favorite meesterwerken ook op een poster worden bedrukt. Posters kunnen in alle formaten worden geleverd. We printen ze voor u in de hoogste kwaliteit met haarscherpe resolutie. 

Nachtwacht

Rembrandt van Rijn, 1642

Dit meesterwerk van kunstschilder Rembrandt van Rijn is eigendom van Gemeente Amsterdam en behoort sinds 1808 tot de collectie van het Rijksmuseum.  De nachtwacht is noemt men een schutterstuk. Een plek waar boogschutters oefenden.

Jeremia

Rembrandt van Rijn, 1642

Rembrandt heeft hier uitzonderlijk gedetaileerd Jeremia geschilderd die treurt over de verwoesting van Jeruzalem.  Het schilderij stamt uit de Rembrandts Leidse periode.  Een olie op paneel schilderij uit 1630.

Landschap met stenen brug

Rembrandt van Rijn, 1642

Dit meesterwerk dateert uit 1637. Het landschap met stenen brug behoort tot één van de landschapsschilderijen van Rembrandt, die te bewonderen is in het Rijksmuseum in Amsterdam. Prachtige verhoudingen tussen donker en licht.

De verloochening van Petrus

Rembrandt van Rijn, 1642

De staalmeesters

Rembrandt van Rijn, 1642

Joods bruidmeisje

Rembrandt van Rijn, 1642

Musicerend gezelschap

Rembrandt van Rijn, 1642

Oude lezende vrouw

Rembrandt van Rijn, 1642

Portret van een vrouw

Rembrandt van Rijn, 1642

Rembrandts zoon Titus

Rembrandt van Rijn, 1642

Stilleven met pauwen

Rembrandt van Rijn, 1642

Zelfportret van Paulus

Rembrandt van Rijn, 1642

Rembrandt van Rijn (1606 – 1669)

Op 15 juli 1606 werd een van de belangrijkste kunstenaars van de 17e eeuw, Rembrandt van Rijn, geboren in de Nederlandse stad Leyden.

Schilder, graveur en tekenaar. Rembrandt’s vruchtbare productie omvatte allerlei thema’s: religieus, mythologisch of historisch. Maar ook portret-, landschaps-, stilleven- en voorstellingen uit het dagelijks leven.

Rembrandt van Rijn studeerde aan de Universiteit van Leyden in de werkplaats van een lokale kunstenaar en vervolgens bij Pieter Lastman in Amsterdam. Na de dood van zijn vrouw, Saskia, in 1642 werd zijn leven en werk kalmer

Auteur van meesterwerken zoals The Round of Night, The Anatomy Lesson of Dr. Johan Deyman of The Trustees of the Draperies. Rembrandt liet een waardevolle artistieke erfenis na.

Hoe dan ook, Rembrandt van Rijn kunnen we rekenen tot één van de grootste kunstenaars in Nederland. Zijn figuur overstijgt de kunstgeschiedenis als een van de belangrijkste namen in de geschiedenis van de westerse beschaving.

De Barokmeester, was de centrale figuur van de Nederlandse gouden eeuw, toen het land een van de grootste internationale mogendheden was.

Zijn schilderijen waren uitzonderlijk. Met zijn bescheiden houding, kennis verkreeg hij een enorme empathie bij zijn collega’s en zijn geleerden.

Geboren in een rijke familie, kon Rembrandt van Rijn voor zijn opleiding zorgen en een brede kennis van de Italiaanse schilderkunst opdoen. Met 19 jaar had hij al een eigen werkplaats en een grote klantenkring.

Het was in die tijd dat hij het clair-obscur van de mode betrad. Beetje bij beetje werd hij een van de kunstenaars die dit concept het beste hanteerde en kreeg zijn werk een overweldigende kracht en persoonlijkheid.

Hij was ook een belangrijke kunsthandelaar en leefde in die jaren een tijdperk van economische voorspoed. Maar aan het einde van zijn dagen dwongen economische tegenslagen hem om al zijn bezittingen zoals huis, bezittingen en kunstcollecties te veilen.

Alleen zijn geliefde Hendrickje Stoffels, met wie hij een romantische relatie had, diende als troost op zijn oude dag.

Deze twee fasen worden duidelijk weerspiegeld in zijn werken. Dat kwam vooral tot uiting in zijn honderden zelfportretten. De eerste zijn vrolijk en helder; sombere en diepe seconden. Maar hun nieuwe groepsscènes worden ook bijzonder gewaardeerd, wat de compositorische beheersing en een perfecte karakterisering van de personages benadrukt.

Rembrandt van Rijn was absoluut de genie van het kunstschilderen aller tijden en één van de belangrijkste kunstenaars in de kunstgeschiedenis.

De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn

De nachtwacht is een wereldwijd bekend schilderij van onze Nederlandse kunstschilder. Het museum in Amsterdam, waar de Nachtwacht van Rembrandt is te bewonderen, wordt jaarlijks door duizenden bezoeker over de hele wereld bewonderd.

Haal een reproductie van Rembrand in huis. Het is nu mogelijk met onze

Tags: Holland, De ronde van de nacht, geboorte, schilderij, Rembrandt van Rijn

Akoestiekmeester.nl is totaalleverancier op het gebied van akoestische oplossingen. In samenwerking met onze leveranciers leveren we exclusieve akoestische producten. Onderscheidend net even anders! Onze missie is voortdurend innoveren van producten en met de daarbij behorende diensten. Daarbij staan  Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Duurzaamheid hoog in het vaandel. Door samenwerkingen en gebruik te maken van elkaars productie faciliteiten dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu.

;

Oplossen storende galm klanken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Design en comfort in één

;

Akoestische meesterwerken

Akoestiekmeester werkt samen met Interieurontwerpers, stylisten of interieurarchitecten. Akoestiek is vaak een vergeten aspect bij het ontwerpen van een interieur. Daarbij levert akoestiekmeester prints op alle mogelijke formaten en producten. Van gordijnen tot behang. 

info@akoestiekmeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde