Van Gogh print op doek

Zelfportret van Vincent van Gogh voor aan de muur. Afgedrukt op Canvas of een akoestisch paneel voor een aangenaam geluidscomfort in huis of op het werk.

Meesterwerk op doek

De meesterwerken van onze Nederlandse grootmeesters zijn in heel de wereld bekend. En waarom zou zo’n mooi werkstuk ontbreken in onze huiskamer? Wij verzorgen de mooiste kunstwerken in met de hoogste printkwaliteit. 

Kunstwerken van Neerlands oude grootmeesters op doek, canvas, behang etc.

Hieronder zie je slechts een aantal voorbeelden van onze grootmeesters. Bent u opzoek naar een meesterwerk wat u graag aan de muur wilt hangen? Neem gerust contact met ons op. We geven u advies op maat. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Van eenvoudige poster tot decoratieve akoestische panelen. U krijgt van ons advies op maat zodat het meesterwerk bij u aan de muur volledig tot zijn recht komt.

Uw favoriete schilder kunstwerken van oude meesters op verschillende materialen

Twee vliegen in één klap. Geluidsabsorptie in een nagalmende ruimte oplossen en tegelijk een prachtig kunstwerk van onze Neerlandse grootmeesters aan de muur. Maar heeft u geen last van een slechte akoestiek en toch opzoek naar een meesterwerk op print? Op canvas, aluminium, hout, poster, behang, plexiglas of zelfs karton is mogelijk.

N

Akoestisch paneel

Verhoog uw productiviteit, werkcomfort, motivatie en presentatie op kantoor. Met een akoestisch wandpaneel voorkom je lange nagalm. Een veelvoorkomend probleem op kantoor dat voor irritatie en vermoeidheid zorgt.

N

Print op Canvas

Jouw favoriete meesterwerk op canvas. Het kan nu. Een prachtige reproductie van onze grootmeesters. Passend in zowel een klassiek als modern interieur. Want, werkstukken van Neerlands bekendste schilders zijn tijdloos. Afgedrukt op de hoogst denkbare resolutie. Het resultaat is een verbluffend pronkstuk met intens diepe en verfijnde kleuren.

N

Meesterwerk op poster

Natuurlijk kan een van uw favorite meesterwerken ook op een poster worden bedrukt. Posters kunnen in alle formaten worden geleverd. We printen ze voor u in de hoogste kwaliteit met haarscherpe resolutie. 

N

Print op Behang

Naadloos foto behang met een kunstwerk van bijvoorbeeld van Gogh, Rembrandt van Rijn, Jan van Huysum en nog veel meer. Alle schilderartiesten uit onze geschiedenis kunt u met onze unieke fotobehang tot wel 5 x 45 meter op de wand laten stralen.

Nachtwacht

Rembrandt van Rijn, 1642

Dit meesterwerk van kunstschilder Rembrandt van Rijn is eigendom van Gemeente Amsterdam en behoort sinds 1808 tot de collectie van het Rijksmuseum.  De nachtwacht is noemt men een schutterstuk. Een plek waar boogschutters oefenden.

Brieflezende vrouw

Johannes Vermeer, ca. 1663

Een klassiek schilderwerk van kunstschilder Johannes Vermeer behoort tot de pareltjes van Neerlands meesterwerken. De brieflezende vrouw is  in een nalatenschap in 1885 geschonken aan de stad Amsterdam.  

Stilleven met bloemen

Georgius Jacobus Johannes van Os

Een prachtig geschilderd boeket in een Griekse vaas. Dit pronkstuk van meesterschilder Georgius Jacobus Johannes van Os behoort tot één van de bekendere schilderwerken uit de geschiedenis. Olieverf op doek uit 1817.

Akoestisch Foto Paneel

Akoestisch fotopaneel of schilderij

  • Akoestisch absorberend foto wandpaneel
  • Stabiel frame 
  • Verwisselbaar doek
  • Zeer goede print-beeldkwaliteit
  • Gemakkelijk aan de wand te monteren
  • Standaard aluminium kleurig
  • Zeer goede geluidsabsorptie
  • Leverbaar tot wel 550x550cm
  • Verwisselbaar doek exact op maat te leveren

Onze wandpanelen kun je gebruiken als design element in elk interieur.

Akoestiekmeester.nl is totaalleverancier op het gebied van akoestische oplossingen. In samenwerking met onze leveranciers leveren we exclusieve akoestische producten. Onderscheidend net even anders! Onze missie is voortdurend innoveren van producten en met de daarbij behorende diensten. Daarbij staan  Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Duurzaamheid hoog in het vaandel. Door samenwerkingen en gebruik te maken van elkaars productie faciliteiten dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu.

;

Oplossen storende galm klanken

;

Werkgebied heel Nederland

;

Design en comfort in één

;

Akoestische meesterwerken

Akoestiekmeester werkt samen met Interieurontwerpers, stylisten of interieurarchitecten. Akoestiek is vaak een vergeten aspect bij het ontwerpen van een interieur. Daarbij levert akoestiekmeester prints op alle mogelijke formaten en producten. Van gordijnen tot behang. 

info@akoestiekmeester.nl

06 22 737 861

Ringweg Oost 41, Noordwolde